ManşetSiyaset

Kanber’den Milletvekili Adayları Açıklaması

Muğla Sevdalısı İsimler İyi Parti Listesinde

 

İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, partisinin 28. Dönem Muğla Milletvekili adayları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Muğla’da doğmuş, büyümüş, Muğla kültürü ile yetişmiş ve Muğla sevdalısı isimlerin İYİ Parti listesinde bir araya gelmesinden büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını söyleyen Kanber, “İyi Parti’nin en çok değer verdiği illerin başında geldiğimizi bir kez daha görüyoruz. Her bir adayımız, Bodrum’umuzu ve Muğla’mızın her bir ilçesini, hemşehrilerimizin beklentilerini karşılayacak titizlikte ve hassasiyet göstererek çalışacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

Muğla’nın bildiği, Muğla’nın tanıdığı, Muğla kültürünü yaşam tarzı haline getirmiş isimlerle seçimlere girdiklerini kaydeden Nevzat Kanber, 32 yıldan bu yana TBMM’de siyasi temsil hakkı kazanamayan Bodrum için bu seçimlerin çok daha anlamlı olduğunu ifade etti. İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayları listesinin 3’üncü sırasında yer alan Konacık eski Belediye Başkanı ve İYİ Parti Kalkınma Politikaları Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun’un, Bodrum için bir umut olduğunu hatırlatan Kanber, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bizim derdimiz, hayalimiz, sevdamız her zaman Bodrum’dur, Muğla’dır. Bodrum bizim yuvamız, evimiz. Bu aşkla ve bu anlayışla, Türkiye’nin kader seçimine giriyoruz. Ve bu kez motivasyonumuz çok daha yüksek. Partimizin 3’ncü sıra adayı Mehmet Tosun, Bodrum’a uzun yıllar hizmet vermiş, yerel yönetimler ve belediyecilik konusunda bilgisi ve tecrübesi tartışılmaz bir isim. Aday listemizde Mehmet Tosun’un yanı sıra birbirinden değerli isimlerin yer alması bizleri ayrıca gururlandırdı. İyi Parti yürekli, nitelikli ve donanımlı isimlerle bu seçimde halkımızın teveccühü ve takdirine mazhar olacaktır, buna tüm kalbimizle ve içtenliğimizle inanıyoruz. Memleket sevdalısı adaylarımızla hem şehrimize hem de ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağız.

Milletvekili adaylarımız, Bodrum’umuza, Muğla’mıza, vatana ve millete hayırlı olsun. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener liderliğinde ve Millet İttifakı çatısı altında aşkla, kararlılıkla, sevdayla kentimiz için, ülkemiz için çalışacak adaylarımızın başarısı için 14 Mayıs 2023 tarihine kadar gece gündüz nöbetteyiz, işimizin başındayız. “

“Martın sonu bahar” derler .. Bir bahar günü  Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in liderliğinde ,partimizin iktidarını Ankara Tandoğan Meydanında halkımızla birlikte şölen havasında kutlayacağız inşallah.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu