HayatManşet

Vali Orhan Tavlı Milas’ta Depremzedelerle İftar Yaptı

Vali Tavlı Deprem Mağdurlarıyla Yakından İlgilendi

 

Muğla Valisi Orhan Tavlı depremden etkilenen illerden gelerek Milas Gençlik ve Spor Bakanlığı öğrenci yurdunda misafir edilen vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Milas öğrenci yurdunda kalan vatandaşlarla yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Orhan Tavlı Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına, afetzedelere ve aziz milletimize geçmiş olsun diyerek hayırlı Ramazanlar ve hayırlı iftarlar dileğinde bulundu. Bir istekleri olup olmadığını sordu.

Devletimizin tüm gücü ile vatandaşımızın yanında olduğunu, devletimizin gücü, milletimizin desteği sayesinde kısa sürede yaraların sarılmaya başlandığını söyleyen Vali Orhan Tavlı, “Hep yanınızda, hizmetinizde olacağız. Burada kaldığınız sürece sizin rahat edebilmeniz için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İftar programına katılan depremzede vatandaşlar, Muğla’ya ve Milas’a geldikleri günden itibaren Vali Orhan Tavlı ve Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin kendilerini yalnız bırakmadıklarını ve desteklerini her zaman hissettirdiklerini söyleyerek teşekkürlerini sundu.

Depremlerden etkilenen 11 ilden gelen 266 depremzedenin misafir olduğu yurtta şimdiye kadar 377 depremzede konakladı.

Misafirler, konaklamanın yanı sıra yemek, internet, sosyal market, revir, oyun alanı, temizlik, çamaşırhane, psikososyal destek, psikolojik destek, manevi danışman, bay ve bayan kuaför, kreş ve anasınıfı gibi birçok hizmetten de yararlanıyor.

Depremzede vatandaşlarımız ile çocukları için eğitici öğretici, aynı zamanda eğlenceli Ahşap, Taş Boyama Kursu, Sepet Örme Kursu, Futbol, Voleybol Kursu, İngilizce Kursu, Kur’an Kursu ve Satranç Kursu gibi kurslar ve aktiviteler de bulunuyor

İftar programında Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş eşlik etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu