ManşetSpor

Muğla’ya Gümüş Madalya

Karya Bisikletten Uluslararası Başarı

 

Geçtiğimiz yıllarda  Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından alınan bisikletlerle çalışmalarına başlayan Muğla Karya Bisiklet Takımı Alanya’da Dünya Bisiklet Federasyonu UCI yıllık faaliyet programında yer alan ULUSLARARASI UCI 1.2 GP MJ CRITERYUM da Gümüş madalyayı alarak büyük başarıya imza attı.

Muğla Karya GSK sporcusu Talha Baran Baltacı rakiplerini geride bırakarak Yarışmayı 2. Sırada bitirmeyi başladı. Birinciliği Trek RMK takımının kazındığı yarışmada bu sezon tamamen kendi imkanları ile katıldıkları Uluslararası yarışta kürsü yaparak Muğla’ya büyük bir gurur yaşatan Talha Baran Baltacı gösterdiği başarı ile uluslararası otoritelerinde ilgisini çekti.

Talha Baran Baltacı’nın son dönemde aldığı sonuçlarla böyle bir başarıya imza atacağının sinyallerini verdiğini söyleyen Muğla Karya GSk Başkanı İlker Cömert, Büyük sponsorlu takımların yanında Muğla’da yerel imkanlarla yürüttükleri çalışmanın meyvesini almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Aslen Fethiyeli olan Talha Baran Baltacı aynı zamanda Muğla Spor Lisesi Öğrencisi. Yarışın ilk dakikalarından itibaren yarışın liderliğini hiç bırakmayan Talha Baran Baltacı birinciliği son 100 metrede TREK RMK sporcusuna bıraksa da Gümüş Madalyayı Muğlaya getirmeyi başardı. Muğla’da Bisiklet sporunun her geçen sene daha da yükselme ivmesinde olduğunu söyleyen Karya GSK Başkanı İlker Cömet, Maddi olarak olmasa da manen yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Böyle Uluslararası bir arena da ilimizin ismini kürsüye yazdırmak bizler için çok kıymetli Talha Baran Baltacı’yı ve Antrenörlerimiz Akif Bozkurt ve Emre Turan’ı kutluyorum dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu