Kültür SanatManşet

“Cemile’nin Sabunları” Gümüşlük’te Açıldı

Elvan Erdin resim sergisi sanatseverleri bekliyor

Ressam Elvan Erdin’in son dönem çalışmalarını içeren resim sergisi, Cemile’nin Sabunları Gümüşlük’te, Bodrumlu sanatseverlerle buluştu. Sanatçının, “Zaman” başlığı altında bir ay boyunca sergilenecek olan eserleri 11.00 – 18.00 saatleri arasında gezilebilecek.

İstanbul Maçka Teknik Lisesi, Endüstriel Boya ve Dekorasyon Bölümünü 1979 yılında bitiren Elvan Erdin, eğitimini yurtdışında sürdürdü. St. Anthony’s School of English, Heatherly’s School of Fine Arts, Londra. Croydon Coolege, Londra. Faculty of Fine Arts Resim Bölümü ve Guildhall Üniversitesi, Londra İç Mimarlık Tasarım ve Teknoloji bölümünde eğitimini tamamlayan sanatçı, İstanbul’da IFSAK ve Galata Fotoğrafhanesi kapsamında birçok atölyeye katılarak fotoğraf eğitimi aldı. 2018 yılında Nihan Şişli Atölyesi, “Bilimsel bitki çizim ressamlığı” programında yer alan Erdin, resim ve fotoğraf disiplinlerinde yurtdışında ve yurt içinde düzenlenen yarışmalarda çeşitli ödüllere layık görüldü. Sanatçı önceki dönemlerde Herodot Üçüncü Yaş Akademisi (H3A) Art grup lideri olarak sanat çalışmalarını sürdürdü.

Ressam Elvan Erdin’in, 25 Mart – 25 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek “Zaman” başlıklı sergisi, Kösepiren sokak, 16/2 Gümüşlük-Bodrum adresinde yer alan Cemile’nin Sabunları’nda görülebilir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu