AsayişGündemManşet

KOM’dan “Bahar Temizliği”, 10 Kişi gözaltında

14 Farklı Adrese eş zamanlı Operasyon

 

Bodrum’un bir çok mahallesinde KOM ekipleri tarafından bu sabah eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bodrum KOM Büro Amirliği ekipleri, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde eş zamanlı olarak 14 farklı adrese operasyon düzenledi.

Bodrum’da, yüksek faiz karşılığında Tefecilik yaparak vatandaşları mağdur ettikleri tespit edilen 5 adrese, organize suç faaliyeti kapsamında silah bulunduran 3 adrese ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında 6 ayrı adrese sabahın erken saatlerinde eş zamanlı operasyon yapıldı.

Yapılan aramalarda 4 adet Ruhsatsız Tabanca, 4 adet şarjör 140 adet Fişek, 5 gr Skunk, 2 gr Metamfetamin, 2 gr Esrar maddesi, 2 adet Sanayi tipi Sigara sarma makinası, 2 adet kompresör, 60000 sigara ve 150000 boş Makoran ve çok sayıda gümrük kaçağı ürün ele geçirildi,

Yapılan operasyon da H.T , R.K , T.Ö , Y.K , K.Ö , N.Y , T.Y , N.Y , S.K , E.O olmak üzere 10 kişinin gözaltına alındığı öğrenilirken suç ve suçlularla mücadele kapsamında operasyonların devam edileceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu