ManşetSpor

Rakip, Sakaryaspor

İsmet Taşdemir: “Elimizden ne geliyorsa çıkıp oynayacağız”

 

Bodrumspor ligin 27’inci haftasında deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olacak.  Bodrum’a galibiyetle dönmek istediklerini söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Biz iyi bir takımız, Sakarya’da iyi bir takım. İlk maçında rövanşı olacaktır diye düşünüyorum. Elimizden ne geliyorsa çıkıp oynayacağız. Özellikle 2 haftadır yaşadıklarımızı orada yaşamadan galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig 27’inci hafta karşılaşmasında Bodrumspor deplasmada Sakaryaspor’a konuk olacak. Yalıçitlik Tesislerinde maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekip son 2 haftada alınan mağlubiyetleri telafi etmek için galibiyete odaklandı. Ligde Play-Off hattında 41 puanla 7’inci sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip avantaj sağlayıp Sakarya’dan 3 puanla dönmek istiyor. Sakatlıklarından dolayı Orgill, Umar ve Burak forma giyemezken, sakatlıktan dönen Samet Yalçın’ın maçta forma giyebileceği belirtildi.

Biz Burada Bir Aile Gibiyiz

Çaykur Rizespor maçının ardından tribünlerden yapılan istifa çağrısıyla ilgili değerlendirme yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Taraftarın söylemleri de bizim düşüncelerimiz ve yaşadıklarımız da bunların hepsi futbolun içerisinde olan doğal şeyler. Bu çıktığımız yolda verdiğimiz savaşta hoca istifaya davet edilebilir bunda hiçbir sıkıntı yok. Sonuçta son iki haftadır çok kötü mağlubiyetler alıyoruz ama oyun anlamında baktığınızda kötü oynadığımız bir oyun yok, iyi oynadığımız oyun var. Onunla beraber mücadele ettiğimiz rakiplerle bizim aramızda çok büyük farklar var. Biz bu farkların hiçbirini sahada yansıtmadık. Biz çok iyi oyun oynadığımız düşünüyoruz. Maçtan sonra üzüntü verici olay yaşandı ve bundan sonra yaşanacaktır da doğaldır. Burada bir kulüp var, bir başkan var, yöneticiler var ve herkesin sezon başında beklediği ya da bu takımdan biz sadece şunu yapalım dediği noktada bu takım şuanda çok daha fazlasını başardı. Biz burada bir aile gibiyiz ve inşallah bundan sonraki zamanda sevenlerimizi mutlu edecek sonuçlar alabiliriz” diye konuştu.

Sakarya maçında galibiyete odaklandıklarını belirten Taşdemir, “Her hafta oynadığımız takımlar karşımıza 6 puan alarak, bizden çok aşağıdayken iki haftada 6 puan alarak karşımıza geldikleri zaman farklı bir ortam oluyor. Bunu 2 hafta sonra Bandırma’da da yaşayacağız. Yaşadığımız üzüntünün yanında bu çok hafif kalıyor. Biz iyi bir takımız, Sakarya’da iyi bir takım. İlk maçında rövanşı olacaktır diye düşünüyorum. Elimizden ne geliyorsa çıkıp oynayacağız. Özellikle 2 haftadır yaşadıklarımızı orada yaşamadan galibiyetle dönmek istiyoruz. Orgill, Umar ve Burak yaklaşık 3-4 hafta daha bizimle olmayabilirler. Sakatlıkları ciddi, Burak’ın zaten sakatlığı vardı bizde onu o şekilde bilerek son 10 maçımızda bize faydalı olabilir düşüncesiyle aldık.  Herkes Ronaldo’yu A Takım için transfer ettik diye düşünüyor. Ronaldo 2004 doğumlu altyapımız için aldık. Yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyoruz. Bizimle idmanlara çıkıyor, işin içine ne kadar girebildiğini göreceğiz. Girebildiği zaman sahaya onu süreceğiz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu