AsayişGündemManşet

52 KİŞİYE İŞLEM YAPILDI

İl genelinde görev yapan güvenlik güçleri, Koronavirüs (Covid-19 ) salgını ile mücadele kapsamında 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmasında il genelinde denetimler gerçekleştirildi. Bodrum’daki denetimlerde 52 kişiye işlem yapıldı.

Yardım talebinde bulunan tüm vatandaşların ihtiyaçları emniyet ekipleri ve görevliler tarafından değerlendirilerek yerine getirilirken, görev yapan ekipleri sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyaçlarını da karşıladı.

Yapılan denetimlerde vatandaşlarımızın sokağa çıkma kısıtlamasına uymada büyük bir hassasiyet gösterdiği gözlemlenirken, 01-03 Mayıs 2020 tarihleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında 285 ihlal olayının meydana geldiği tespit edilerek gerekli yasal işlemler yerine getirildi. Bu işlemlerin 52’si ise Bodrum’da yapıldı. Bodrum’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 50, Sahil Güvenlik ekiplerince ise 2 kişiye yasakları ihlal ettiği için yasal işlem uyguladı.


escort bayan izmir

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu