GündemKültür SanatManşet

SANAT GÜNEŞİ, 20. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILACAK

zeki müren bodrum anma“Zeki Müren’i okumak Zeki Müren’le okumak” temasıyla düzenlenen bu yıl ki anma etkinliklerinin sonuncusu Bodrum’da gerçekleştirilecek.

Kültür ve turizm Bakanlığı, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi’nin destekleri, Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı’nın organizasyonuyla, Türkiye genelinde düzenlenen anma etkinlikleri sanatçının ölüm yıldönümü olan 24 Eylül Cumartesi günü Bodrum’da gerçekleştirilecek bir tören ve Türk sanat müziği konseriyle tamamlanıyor.

Zeki Müren’in 20. ölüm yıldönümü münasebetiyle Bodrum’da düzenlenecek etkinlikler, Zeki Müren’in müzeye dönüştürülen evinde başlayacak. Unutulmaz sanatçı için okutulacak mevlit sonrasında Zeki Müren’in balmumu heykeli hayranları için sergilenecek.

Anma etkinlikleri akşam saat 20.00’de Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde icra edilecek Türk sanat müziği konseri ile tamamlanacak. Osmantan Erkır’ın sunumuyla gerçekleşecek olan konserde, Ayşe Taş ve Bekir Ünlüataer sahne alacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu