AsayişManşet

Gümbet’teki Silahlı Kavganın Zanlısı Yakalandı

Saklandığı Yerde KOM Ekiplerince Yakalandı

 

Muğla KOM Şube Müdürlüğü Bodrum KOM Büro Amirliğimi ekiplerinin sabah saatlerinde yapmış olduğu operasyonla bir şahıs gözaltına alındı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde görev yapan KOM ekipler 03.10.2022 tarihinde Gümbet Barlar Sokağında ateşli silahla yaralama olayına karıştıktan sonra firar eden hakkında “Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüş'” suçundan arama kararı bulunan O.U. isimli şahıs 18.01.2023 günü sabah saatlerinde gizlendiği tespit edilen adresine yapılan operasyonla yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli şahıs tutuklanarak Mumcular S Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Muğla KOM Şube Müdürlüğünce ilimiz ve ilçelerimizde organize suç örgütlerinin ve yapılanmalar ile iltisakları şahısların eylem/faaliyetlerinin tespiti ile suçun önlenmesi, suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesine ve toplumun suçtan zarar görmesine yönelik çalışmalarımız aralıksız olarak devam edileceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu