HayatManşetSiyaset

7. Ölüm yıldönümü BODRUM da yapılıyor

TÜLOV Bodrum'da Kamer Genç Anma Programı

TBMM çatısı altında en renkli milletvekili Kamer Genç her yıl Tunceli de mezarının başında törenlerle anılır Ülkenin dört bir yanından Kamer Genç i sevenler yağmur Kar dinlemeden 6 yıldır mezarının başında anarak yad ederlerdi
İlk defa bu yıl Tunceli’nin dışında ilk kez Bodrum da yapacak.

Bu konuda görüşlerini aldığımız CHP’li Remzi KAZMAZ “Muğla Bodrum Tülov temsilciliği olarak bir Demokrasi ve Laiklik sevdalısı Kamer Genci daha genç kuşaklara tanıtmak ve onun dört elle sarılıp gözü gibi koruduğu Laiklik ilkesini gençlere anlatmak ve Miras bırakmak için Bodrum da bir anma etkinliği hazırladık Heredot Kültür merkezinde 8 Ocak Pazar günü saat 14.00 yapacağız. Ve bütün Kamer Genç sevenlerini Bodrum Sevdalılarını Anma etkinliğine bekliyoruz” dedi.

Tülov Yöneticisi Emel Çakaloğlu ” Kamer Genç verdiği mücadele ile kalbimizdeki yeri tamamen çok derindir
Onun insanlığını vekilliğini çok sevdik. O şimdiden ölümsüzler listesine adını yazdırdı. TBMM çatısı altında özellikle FETÖ zihniyetine karşı tavizsiz ilkeli bir dik duruşu olmuş Haliyle bütün Türkiyeye örnek olmuştur. Onun anısını ve mücadelesini yaşatmak için her yıl yapılan bu anmayı ilk kez Bodrumda yapıyoruz. Tüm dostları sevenleri yol arkadaşları davetlidir. Onu unutmayacağız.” dedi.

Muğla Bodrum Tülov Temsilciliği tarafından düzenlen etkinlikte GÖÇEBE TÜRKÜLERDE Türkiye’nin 7 bölgesinde söylenen türkü ve ağıtlarla programa eşlik edecekler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu