Kültür SanatManşet

Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı İçin Mitso’ya Teşekkürler

Sanat Fuarına Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ettiler

 

Bodrum Heredot Kültür Merkezinde 23 / 28 Ağustos tarihleri arasında açılan Çağdaş Sanat Fuarı’na verdiği destek nedeniyle fuarın düzenleyicisi Demos Endüstri Fuarcılık yöneticileri, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Demos Endüstri Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sebahattin Aslan ile organizasyon komitesi başkanı Zeynep Göztepe ve komite üyesi Didem Pekdemir, Bodrum Çağdaş Sanat Fuarına başarıyla tamamlandığını ve çok ilgi gördüğünü belirttiler. Fuarın Bodrum’un çağdaş sanat alanında önemli bir sergileme yaptığını ve sanatseverlerin beğenisini ve takdirini kazandığını ifade eden Demos Endüstri Fuarcılık Başkan Yardımcısı Sebahattin Aslan “Fuarımıza Milaslıların da destek vermesi bizim için çok büyük bir anlam taşıyor. Bu nedenle fuarımıza destek veren MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Reşit Özer’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Demos Fuarcılık yetkililerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek “Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı, pek çok sanatçının ve sanatseverin buluştuğu Bodrum’da çok önemli bir ihtiyaca cevap vermiştir. Fuarın başarılı organizasyonu için sizi kutlarım. Başta Bodrum olmak üzere yöremizde turizmin deniz, kum ve güneş anlayışının ötesinde sanatla ve özellikle çağdaş sanatla buluşturulması çok önemli bir düşünce. Sizi, bu düşünceyi başarılı organizasyonunuzla gerçeğe dönüştürdüğünüz için kutlarım” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu