GündemMagazinManşetSpor

Dördüncü Etap Tamamlandı

Bodrum Cup'ta son Etap Yarın

 

American Hospital The Bodrum Cup yarışlarının dördüncü ayağında heyecan yine doruktaydı. 21 Ekim Cuma günü başlayan Çağdaş Holding etabında yarışçılar Gümüşlük’ten yarışların başlangıç noktası olan Bodrum’a doğru yelken açtılar.

Yelken tutkunlarına unutulmaz bir festival deneyimi yaşatan American Hospital The Bodrum Cup’ta yarış heyecanı hız kesmiyor. Üçüncü etabı Kissebükü’nde başlayarak 22,8 mil ile Gümüşlük’te tamamlanan yarışların dördüncü etabı başladı. Yarışların dördüncü ayağı olan Çağdaş Holding etabı kapsamında yelkenler bu defa yarışların başladığı Bodrum’a dönüş yapacaklar. 14,8 mil ile tamamlanacak olan dördüncü ayak ardından son yarış için hazırlıklar başlayacak.

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, “Uzun yıllar sadece deniz-kumsal-güneş üçlemesiyle yaz tatili destinasyonu olarak bilinen Bodrum’un aslında sadece bu özelliğinden ibaret olmadığını anlatmanın en güzel, en değerli yolunun, bu coğrafyanın güzelliklerini, çeşitliliğini ve imkanlarını gözler önüne seren spor ve sanat odaklı organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan geçtiğini düşünüyorum. Bodrum’un ulusal ve global bir turizm destinasyonu olmasının yanı sıra kültür, sanat ve aynı zamanda da global bir spor destinasyonu olarak tanıtımında Çağdaş Holding olarak üstlendiğimiz sponsorlukları çok önemsiyoruz. Bunlardan biri de ana sponsoru olmaktan mutluluk duyduğumuz bu sene 34. kez düzenlenen The Bodrum Cup! Her sene farklı bir sosyal sorumluluk bilinciyle düzenlenen The Bodrum Cup, bu sene mavi ekonomiye ve sürdürülebilirliğine dikkatimizi çekiyor. 3 tarafı denizlerle çevrili ve yarımada konumunda olan ülkemizin Ege ve Akdeniz’i başta turizm olmak üzere balıkçılıktan su sporlarına, deniz taşımacılığından ülke güvenliğimize kadar öneminin çok yönlü olarak algılanması, korunması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması gereken bir değerimiz ve aynı zamanda mavi vatanımızdır. Her sene farklı ve önemli bir temayla yelken tutkunlarını bir araya getiren The Bodrum Cup’ın tüm katılımcılarına başarılar diliyorum.” dedi.

American Hospital The Bodrum Cup’ta ilk yarış olan Metro Bodrum – Çökertme Etabı’nın 1.’si Hızır 1 olmuştu. Opet – Çökertme Kissebükü Etabı’nda ilk sırayı alan Take It Easier, dün tamamlanan By The SEA Kissebükü – Gümüşlük etabının da 1.’si oldu.

Yarışçılar, 22 Ekim Cumartesigünü 11 mil uzunluğundaki Anadolu Sigorta Bodrum-Bodrum etabıyla son yarışı tamamlayacaklar.

Tüm yarışların toplam mili ise 75.

Son etabın tamamlanmasıyla birlikte Ağanlar Tersanesi’nde ödül töreni düzenlenecek ve ardından Athena konseri ile festivale unutulmaz bir kapanış yapılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu