AsayişManşetSağlık

8 İstasyona Ceza

Akaryakıt İstasyonlarına Denetim

 

Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerimizce akaryakıt istasyonlarında belirtilen standartlara uygun ilkyardım malzemesi bulundurulmasına yönelik yapılacak denetimler öncesinde ilk olarak 06.09.2022 tarihinde kendilerine istasyonlarında bulundurmaları gereken sağlık kitleri ve malzemeleri konusunda gerekli tebliğ yapılmış, tebliğ tarihinden 30 gün sonra yani 06.10.2022 günü 15 akaryakıt istasyonu ilkyardım malzemeleri konusunda denetlenmiş, yapılan denetimlerde 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 82/1-b maddesini ihlal eden ” şehirlerarası akaryakıt istasyonlarında sağlık malzemesini her an kullanılabilir durumda bulundurmamak” sekiz (8) istasyona 3416.00tl idari para cezası uygulandı.

Şehirlerarası otobüs terminalinde yapılan “10 numara yağ diye tabir edilen uygun olmayan yakıt denetiminde ” 1 adet şehirlerarası yolcu otobüsünden yakıt numune olarak alinmiş, ulusal marker cihaz ile yapılan ölçüm sonucunda araçta bulunan yakıt cinsinin “motorin” olduğu ve ölçüm sonucunun ise standartlara uygun olduğu görülmüştür. Herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu