Manşet

Bodrumspor Liderliği Bırakmadı

Eyüpspor’u 3 Golle Geçti

 

Spor Toto 1’inci Lige iyi bir başlangıç yapan Bodrumspor evinde Eyüpspor’u 3-0 mağlup etti. Bodrumspor 10 puanla liderliğini korudu.

Tarihinde ilk kez Spor Toto 1’inci Ligde mücadele eden Bodrumspor ligin 4’üncü haftasında Eyüpspor ile evinde karşılaştı. Yeşil-beyazlılar 32’nci dakikada Üzeyir’in penaltı golüyle perdeyi açtı. Recep 34’üncü dakikada skoru 2-0’a getirdi. İlk yarıyı 2 farklı üstünlükle tamamlayan Bodrumspor son dakikada Jahovic’in penaltı golüyle durumu 3-0 yaptı. Yeşil-beyazlılar bu skorla birlikte lider konumda kalarak puanı 10’a yükseltti. Eyüpspor ise 7 puanda kaldı. Mücadele ruhunu her dakika sahaya yansıtan Bodrumspor maç düdüğünün çalmasıyla birlikte galibiyet coşkusunu taraftarıyla yaşadı.

Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bugün başından sonuna kadar emek veren mücadele eden özellikle taktiksel disipline bağlı kalan bütün oyuncularımı kutluyorum. Çok güzel bir oyun oynadılar. Hak ettikleri 3 puanı da aldılar. Bize de keyifli güzel bir maç izlettirdiler” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu