AsayişMagazinManşet

Ahmet Tatlı’da Açıklama

Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı: - "Gerçekten büyük bir kaza."

Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında yaralanan sanatçı İbrahim Tatlıses’in ayak tarak kemiklerinde kırıklar tespit edildi.

Oğlu Ahmet Tatlı, hastane önünde yaptığı açıklamada, babasının kötü bir kaza atlattığını ifade etti.

Tatlıses’in sağlık durumunun iyi olduğunu dile getiren Tatlı, “Gerçekten büyük bir kaza. Çok iyi bir şekilde çıktı, diğer yaralı arkadaşlar da aynı şekilde. Allah’ın takdiri, buna da şükür. Doktorlarla görüştükten sonra sahneye çıkabilir. Doktorlar öyle söyledi. Rabbim bir daha yaşatmasın.” diye konuştu.

Şarkıcı Ebru Yaşar da ziyaret ettiği Tatlıses’in neşesinin yerinde olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Şaşkınlığı var ama dedim ki ‘Seni bir kurşun öldürmemiş araba kazası vız gelir tırıs gider’. Akşama da sahne alacak, ayağında kırık var. Her şey yolunda, çocukları yanında. Şu anda sahne alacağım diyor. Kazadan dolayı bayağı korkmuş. Çok ciddi bir kaza, arkada uzanıyormuş, üç kez arabanın içerisinde yuvarlanmış. Ayağı kırılmış ama bilincini kaybetmemiş.”

Öte yandan, Bodrum’da yaşayan bazı sanatçı ve iş adamları da hastaneye gelerek Tatlıses’i ziyaret etti.

Bodrum merkezden Yalıkavak Mahallesi istikametine seyreden, içinde Tatlıses’in de bulunduğu 35 GH 063 plakalı minibüs ile Yalıkavak’tan Bodrum merkeze ilerlediği öğrenilen 48 BZ 087 plakalı kamyonetin hafif yağış nedeniyle kayganlaşan yolda çarpışması sonucu 5 kişi yaralanmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu