GündemManşet

KOCADON’DAN GÜMÜŞLÜK FORUMU ATÖLYESİNE ZİYARET

baskan kocadon gumusluk forumu atolyesini ziyaret etti (17)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesinin destekleriyle Gümüşlük Forumu tarafından oluşturulan Gümüşlük Forumu Atölyesini ziyaret ederek oyuncak müzesini gezdi.

Başkan Mehmet Kocadon’a ziyaretinde Gümüşlük Forumu üyeleri eşlik etti. Atölyede verilen drama eğitimleri sayesinde, çocuklar tarafından hazırlanan tiyatro oyununu da izleyen Başkan Kocadon, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Kocadon, Bodrum’a çok yakıştığını düşündüğü atölyenin çalışmalarını çok beğendiğini de sözlerine ekleyerek, “Bunlar bizim düşünüp de gerçekleştiremediğimiz güzel atölyeler. Bu gibi çalışmaları sadece Gümüşlük’te değil Bodrum’un belli yerlerinde de hayata geçirmek zorundayız. Bunları da birer proje olarak görmek lazım çünkü bu projelerin hazırlanmasının altında yatan en büyük nedenlerden bir tanesi laik Türkiye Cumhuriyetine sağlıklı nesiller yetiştirmek. Biz Bodrum Belediyesi olarak her zaman elimizden ne destek geliyorsa yapmaya hazırız çünkü sizler gerçekten gönüllü, büyük birer Cumhuriyet kahramanlarısınız. Sizlerin sayesinde bakın, son zamanlarda Türkiye’de müthiş bir gelişme yaşanıyor. Sizlerle beraber olmaktan, sizlerle bu projeleri hayata geçirmekten son derece mutluyum. Bu nedenle de hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Kocadon daha sonra çocuklarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu