GündemManşet

O İşletme İle İlgili Bilgilendirme Geldi

İşletmenin Bazı Bölümlerinin Kaçak Olduğu Anlaşıldı

 

Geçtiğimiz hafta kamuoyu gündeminde ön sıralara çıkan, Mahsun Kırmızıgül’ün sahne aldığı işletmede yaşananlar ve sonrasındaki gelişmeler nedeniyle Bodrum Belediye Başkanlığında kamuoyu bilgilendirmesi yapıldı.

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Bodrum Belediyesi sorumluluk alanı içinde yer alan Yalıkavak Mahallesi Tilkicik Koyu’nda yer alan “Gala” adlı işletmede yaşanan, ulusal basında ve sosyal medyada gündeme gelen “canlı müzik yayını” konusuna ilişkin bir takım yanlış bilgilendirmelerin önüne geçmek için kamuoyu bilgilendirmesi yapma gereği duyulmuştur.

16 Mayıs 2022 tarihinde, Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde işletmenin, restoran binasına yapılan ilave eklentiler ile kaçak ve ruhsatsız olarak yapılan İskele İmar Kanunu gereğince mühürlenmiş ve yasal süreç başlatılmıştır.

Dolayısıyla, ekiplerimiz tarafından mühürlenmiş olan işletmeye aykırılıkları giderilmediği için canlı müzik ruhsatı düzenlenmemiştir.

Kamuoyunda iddia edildiği gibi Kaymakamlık ve Belediye, “Bodrum’da müzik yayını yapılmasını istemiyor, turizme zarar veriyor” şeklindeki yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bodrum Belediye Başkanlığı”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu