AsayişGündemManşet

ALACAĞINI İSTEDİ, 3 KURŞUN YEDİ…

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro AmirliğiBodrum’da, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada silahlı kavgaya dönüştü.

Ortakent-Yahşi Mahallesi Müskebi Caddesi üzerindeki bir işletmenin eski ortağı olan 56 yaşındaki E. Ö. akşam saatlerinde alacağını istemek için restorana girdi.

Edinilen bilgilere göre, bir süre konuşan restoranın sahibi İ. T. ile E.Ö. arasında tartışma çıktı. Alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma büyüyerek küfürleşmeye dönüştü. Daha sonra silahını çeken İ.T. borcunu istemeye gelen eski ortağının üzerine ateş açtı. Neye uğradığını şaşıran E.Ö. her ne kadar kendini korumaya çalışsada vücuduna 3 kurşun isabet etti.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise ihbar etti. Süratle bölgeye ulaşan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüpheli İ.T.’yi ve suç aleti tabancayı kıskıvrak yakaladı. Kollarından ve bacağından silahla yaralanan E.Ö. ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ö.’ın tedavisinin ürdüğü ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri 9 mm. çapında 6 boşkovan tespit etti. Gözlatına alınan İ.T. Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olaylla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu