DünyaManşetSpor

Avrupa Kupası Yarı Finali İçin Sahaya Çıkıyorlar

Denizin Kızları Pazar Gün Taraftarını Bekliyor

 

Armada Praxis Yalıkavak Spor Hentbolcuları, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası son 8 Turu kapsamında rövanş maçında kendi evinde Portekiz temsilcisi Sport Lisboa E Benfica ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta Portekiz’de Avrupa Kupası için rakibi Sport Lisboa E Benfica oynayan Denizin Kızları, maçın rövanşını 17 Mart Pazar günü saat 17:00’de Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda oynayacak. Avrupa Kupası Yarı Finaline yükselmek için sahaya çıkacak olan Denizin Kızları, Portekiz’li rakibi Sport Lisboa E Benfica maçını 5 sayı fark ile alırsa yarı finale yükselecek.

“Yarı Finale Yükseleceğimize İnanıyorum”

Maç öncesi bir açıklama yapan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü As Başkanı Selim Yıldız, Portekiz’le oynanan ilk maçta istedikleri performansı sergileyemediklerini ancak takımlarının sahadaki mücadelesinden memnun olduklarını ifade etti. Yıldız, pazar günü rövanş için sahaya çıkacaklarını ve istedikleri performansı alacaklarına inandıklarını dile getirdi. İlk dört arasına girmek için büyük bir mücadele vereceklerine yürekten inandıklarını belirten Yıldız, deplasmanda yaşadıkları zorluklara rağmen kendi sahalarında farklı bir oyun sergileyeceklerini ve galip ayrılacaklarına olan güvenlerini dile getirdi.

Seyirci Desteği Çok Önemli

Selim Yıldız, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seyircilerin desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, Bodrum halkını ve tüm sporseverleri takımlarını desteklemek için salona davet etti. Yıldız, umutlarını ve hedeflerini gerçekleştirmek için güçlü bir irade ve istekle sahaya çıkacaklarını belirtti ve Pazar günü daha iyi bir performans sergileyerek galip ayrılmayı hedeflediklerini ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu