Manşet

Nadiye Sarıtosun’a Veda

ÇYDD Bodrum Şubesi eski başkanlarından Sarıtosun, son yolculuğuna uğurlandı

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi eski başkanlarından emekli akademisyen Nadiye Sarıtosun, son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun yıllardan beri Bodrum’da yaşamını sürdüren ve geçmiş yıllarda uzun süre Kent TV ekranlarında “Türkçe Konuşuyorum” isimli programı hazırlayıp sunan Nadiye Sarıtosun, 3 gün önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Sevilen bir isim olan Sarıtosun’un ani vefatı, eğitim camiası ve sevenlerini üzüntüye boğdu.

ÇYDD Bodrum Şubesi eski başkanlarından Nadiye Sarıtosun evli ve 2 çocuk annesiydi. Uzun yıllar çeşitli üniversitelerde dil ve tarih alanında akademisyenlik yapan Sarıtosun, özellikle Türkçe’nin doğru kullanılması konusunda hassasiyeti ve çalışmaları ile biliniyordu.

Nadiye Sarıtosun’un cenazesi, bugün Cuma namazından sonra Kerem Aydınlar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ortakent Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze namazına Sarıtosun’un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu ile çok sayıda seveni katıldı.

 

Kaynak: kenttv.net

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu