EğitimGündemManşet

BELEDİYE FOTOĞRAFÇILIK KURSU AÇIYOR

aa9464af-2411-41dd-ac83-cbbf860f3b7bMilas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü, fotoğraf sanatına ilgi duyan vatandaşlar için açmayı planladığı Dijital Fotoğrafçılık Kursu için ön kayıt almaya başladı.

Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü, farklı alanlarda açtığı çok sayıda kursla hizmet veriyor. Satranç, müzik, resim ve karikatür kursları açarak çok sayıda vatandaşa hizmet veren Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü, son yıllarda büyük ilgi gören fotoğraf sanatı üzerine Dijital Fotoğrafçılık Kursu açmayı planlıyor.

Yaklaşık 4 yıldır fotoğraf eğitmenliği yapan gazeteci Volkan Yıldız’ın öğreticiliğinde açılacak olan kursta; fotoğrafın bileşenleri (İSO-Enstantane-Diyafram), pozlama, kompozisyon kuralları, fotoğraf okuması gibi konular, teorik bilgilerin işlenmesinin ardından uygulamalı fotoğraf gezileriyle anlatılacak. Hafta sonu açılması planlanan kursa müracaat etmek isteyenlerin, (0252) 512 14 16 numaralı telefondan 113 dahili ile Özel Kalem Müdürlüğüne ulaşarak ya da şahsen başvuru yapmaları gerekiyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu