ÇevreEğitimHayatManşetMekan

Bir Dokunuş Bin Mutluluk

Onlarla Bodrum Rengarenk Oluyor

 

Yıllardır Bodrum’da faaliyet gösteren ve birçok sosyal sorumluluk projesi ile adından söz ettiren Volkan Boya yine gönülleri fethetti.

Hazırlanan proje kapsamında Yukarı Mazı İlkokulunun duvarlarını renklendiren çalışmada öğrenciler keyifli dakikalar yaşadı. Volkan Boya’nın destekleriyle yürütülen çalışma kapsamında Mazılı öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarda, “Duyuyorum ki Güzel Sanatlar öğrencilerine duvar resimleri konusunda iş teklifleri geliyormuş.. Ne mutlu onlar için ,Volkan Boya ve tüm gönüllü arkadaşlarımla ,hep birlikte açtığımız sayfada , yolları açık olsun…
Bodrum @rengarenkbodrum ‘la renklensin.. Çok kıymetliydi Mazı Köyü için , köydeki çocuklar için yaptıklarınız gençler..İyi niyetle çıkılan her yolda , emeğin kıymeti bilinir.. Bodrum’da da çok güzel işlere imza atacağınıza eminim, sanatınız bol olsun..
Desteklerinden dolayı Doğer ailesine , Volkan Doğer, Aydın Doğer, Atakan Doğer, Jale Kırtay ‘a teşekkürler
O zaman hepimiz öğrencilerin @rengarenkbodrum sayfasını takip edelim.. paylaşalım..
#rengarenkbodrum” ifadelerine yer verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu