ManşetSiyaset

Özalp’te Başkan Aras’a Sevgi Seli

Belediye Başkanları, Van’da Bir Araya Geldi

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Van’da düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı. Başkan Aras, program kapsamında Özalp ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP’li belediye başkanları, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Doğu Anadolu Bölgesinin kadim şehri Van’da üç gün süren programla bir araya geldi.

Van merkezindeki çalıştay öncesi belediye başkanları, 13 ilçede sahaya çıktı. CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan ile birlikte Özalp ilçesinde sivil toplum kuruluşları temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Aras, burada karşılaştığı ilgi ve samimiyetten duyduğu memnuniyeti şu ifadelerle dile getirdi:

“Türkiye’nin en güzel kentlerinden birisindeydik. Özalp’in nüfusunun 1/5’i kadar Özalpli Bodrum’da ikamet ediyor. Kendi evime gelmiş gibi hissettim. Bodrum ile arasında dostluk ve sevgi köprüsü kurulmuş, yıllardan beri var olan bu güçlü hemşehrilik bağı, Bodrum’un en büyük zenginliklerinden biridir. Saha çalışmalarımızda, Bodrum’da yaşayan Vanlı, Özalpli kardeşlerimizin selamlarını da ilettim. Bu kadim kentimizin güzel insanlarına gösterdikleri sıcaklık, sevgi ve yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”

“Demokrasi, bireysel hak ve özgürlükler temelinde barış, huzur içinde bir gelecek için nasıl Bodrum’da birlikte mücadele ediyorsak güzel yarınlar için kardeş ilçemiz Özalp’te de aynı şekilde birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz.” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Aras, “Halktan yana, çalışandan yana, üretimden yana bir sosyal devlet anlayışıyla ırk, din, dil, mezhep, doğu, batı diye bir ayrım gözetmeden yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Aras, “Özalp’te, bizi bağrına basan, bizimle ekmeğini, suyunu paylaşan temiz yürekli halkımızın sorunları dinledik; beraberimizdeki diğer başkanlarımızla birlikte çözüm önerilerimizi paylaştık. Bizleri böyle programlar sayesinde halkımızla buluşturan parti genel merkezimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Yürüttüğümüz çalışmalar ancak ve ancak ülkemizi aydınlığa çıkarmak içindir. Barış ve sevgi iklimini yaratmak içindir. Bizler, CHP’li belediye başkanları olarak bu barış ortamını ülkemizde sağlayacağız. Bu barış ortamı sayın genel başkanımızın da her zaman dile getirdiği gibi; hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesinin yolunu açacak” ifadelerini kullandı.

Saha programlarının ardından, “Bizim Belediye Başkanları Van’da” ve “Geliyor Gelmekte Olan” sloganlarıyla çalıştay düzenlendi. Çalıştayın ana gündem maddesi ise yaklaşan genel seçimler oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu