EkonomiGündemManşet

PARÇALANACAKTI BAR OLDU

Bodrum-teknenin dönüşümüBodrum’da ağaç oymacılığı ile farklı konsepte mobilya ürünleri üreten Medusa Konsept son olarak parçalanmak üzere olan bir sandalı bara çevirdi.
Bodrum Küçük Sanayi sitesindeki atölyede üretilen ürünler Konacık’ta bulunan mağazada satışa sunulurken, son günlerde mağazanın bulunduğu caddeyi kullanan vatandaşlarında ilk bakışta tekne olarak görünen 6,30 metre uzunluğundaki sandaldan barı meraklı gözlerle izliyorlar. Karşıdan bakıldığında denize indirilmek üzere hazır halde olan bir kayığı andırın barın, hayata geçme hikayesini ise işletme sahibi Halil Eser şu sözlerle anlattı;
“Bu tekneyi Gümbet Sahilde gezerken yarısı parçalanmış halde bulduk. Tabi bizim bu tür teknelerin yeniden hayata dönmesiyle ilgili büyük düşüncelerimiz var. Bu yüzden de bu tekneyi oradan alıp dükkanımıza götürüp, denizde hayatı son bulan bir sandalı tekrar karada bar olarak göz önüne çıkardık”.
Mağazada ayrıca çoğunluğu ahşap oymacılığı işlenmiş bir çok farklı konseptte mobilya bulunurken, deniz temalı ürünler çoğunlukta.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu