AsayişManşet

Sürücü Alkollü Çıktı

Otomobil Motosiklete Çarptı

 

Yalıkavak yolunda meydana gelen kazada araç sürücüsü İsa. Ç.’nin çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı.

İddiaya göre; Yalıkavak istikametinden Bodrum istikametine seyir halinde giden otomobil sürücüsü alkolün de etkisi ile süratli bir şekilde virajı alamayarak karşı şeride geçerek, diğer şeritte Yalıkavak istikametine gelmekte olan motosiklete çarptı.

Çarpmanın etkisi ile sürüklenen motosiklet yoldan çıkarak kullanılamaz hale geldi. Motosiklet Sürücüsünün yaralandığı kazada, hem motosiklet hem de diğer araç kullanılamaz hale geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri motosiklet sürücüsünü hastaneye kaldırdı. 130 promil alkollü olduğu öğrenilen araç sürücüsü ayakta durmakta zorlanırken, araç içinde 2 çocuk olduğu görüldü. Kazaya sebep olan ve 130 promil alkollü olan İsa Ç. ile araçta yanında bulunan diğer kişi polislere uzun süre zorluk çıkarttı. Alkollü araç kullanarak kazaya sebep veren sürücünün ehliyetine el konularak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Meydana gelen kaza sebebi ile Yalıkavak yolu uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Asayiş ve Trafik polislerinin gelmesi ile araç yoldan çekici yardımı ile kaldırılarak yol tekrar trafiğe açıldı. Meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu