ManşetSağlık

Hastaların Rahatsızlığına Kayıtsız Kalınmadı

Pencereden Bakan Doktorlar Hakkında Soruşturma Başlatıldı

 

Milas’ta bazı aile sağlığı merkezlerinde pandemi önlemi olarak hastalara pencereden sağlık hizmeti sunulması ve uygulamanın hastalardan tepki çekmesi üzerine Muğla Sağlık Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bazı doktorların pandemi tedbiri olarak uyguladığı “pencereden sağlık hizmeti”nin mağduriyetler yarattığını ifade eden hastalar, “Bu şekilde hasta mahremiyeti diye bir şey kalmıyor! Hastaların sıcakta, soğukta tek sıra halinde dışarıda bekletilmesi doğru değil.” diyerek yetkililere seslendi.

HASTALAR BAKANLIĞA SESLENDİ

Milas’ta çekilen görüntülerle sosyal medyada paylaşımda bulunarak Sağlık Bakanlığı’na çağrıda bulunan hastalar, “Burası Muğla Milas sağlık ocağı hastaların dışarıda muayene edilmesi ve herkesin içinde sorunlarını aile hekimine anlatmaları normal mi sayın bakan?” diye konuştu.

Pencereden sağlık hizmetinin habermilas.com’da gündeme gelmesinin ardından harekete geçen Muğla Sağlık Müdürlüğü, tepki çeken pencereden sağlık hizmeti ve hastalara pencereden bakmakta ısrarcı olan doktorlar hakkında soruşturma başlattı.

 

Kaynak:habermilas.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu