EkonomiManşetTurizm

Bodrum,“Koruyarak Daha Güçlüyüz” Diyecek

EMITT 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Bodrum Standı Kurulacak

 

Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Bodrum Belediyesi ile işbirliği halinde 9-12 Şubat tarihleri arasında EMITT 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Bodrum Standı kurulacağını açıkladı.

Bu sene fuar sloganının “Koruyarak Daha Güçlüyüz” olduğunu belirten BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum’un doğasını, kültürünü ve dolayısıyla geleceğini korumanın gerekliliğine vurgu yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise 3500 yıllık tarihiyle Bodrum’un doğal değerlerini korumanın önemine dikkat çekerken, Bodrum Standında bu temayı işleyecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Bodrum Belediye Başkanı ve BODTO Başkanı Bodrum halkını standa davet ettiklerini duyurdu.

BODTO Başkanı Bodrum Standının 3 numaralı salonda, B452 numaralı alanda olduğunu belirtirken, “Her fuar katılımımızda olduğu gibi bu yılki EMITT fuarında da ‘Bodrum Standı Hepimizin’ diyerek üyelerimiz başta olmak üzere tüm Bodrum severleri standımıza bekliyoruz.Bodrumlu iş insanlarından beklentimiz fuar toplantılarını standımızda yapmaları ve yaptıkları görüşmelerin sonuçlarını fuar görevlilerimize bildirmeleri.BODTO olarak görevimiz fuara katılan üyelerimize iş görüşmeleri için bir ortam sunmak.” dedi.

İşbirliklerinden ötürü Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a da teşekkür eden Başkan Kocadon, Bodrum markası söz konusu olduğunda tüm paydaşların adeta tek bir yürek gibi çalışması gerektiğinin altını çizdi. Stantta Leleg Yolu kitabını ve yolun etapvideolarını da halka sunacaklarını belirten Kocadon şunları kaydetti:

“Amacımız Bodrum’un prestijli şekilde temsili ve doğru tanıtılması. Bodrum’u Bodrum yapan hep yinelediğimiz gibi sahip olduğu doğal güzelliklerdir. Bu güzellikleri korumadan turizmin sürdürülebilmesi mümkün değildir. Umuyorum ki EMITT fuar katılımımız amacına ulaşır, şimdiden herkese iyi fuarlar diliyorum.”

Başkan Aras: “Bodrum her zaman farkını ortaya koyan bir yer oldu.”

Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı Ahmet Aras ise kurulacak Bodrum standının yine fark yaratacağına işaret ederken, Bodrum markasının birleştirici gücü altında doğal değerleri yaşatmanın önemine vurgu yapılacağını belirtti.

“Bodrum her zaman farkını ortaya koyan bir yer oldu ve öyle olmaya devam edecek.  EMITT turizm fuarında da hem standımız hem de Bodrumlu firmalarımız göz dolduracaktır.” diyen Başkan Aras, turizmde toparlanma için geçmişten gelen değerlerin korunarak, ekolojik değerlerin gözetildiği bir denge yaratılması gerektiğine işaret etti.

Başkan Aras, fuar katılımcılarına başarılar dilerken “Burada sadece kurumlarımız değil halkımız da bölgemizin adeta bir temsilcisi durumundadır. Hep birlikte Bodrum’u en iyi ve en doğru şekilde tanıtmak için herkesi fuara bekliyorum.”şeklinde konuştu.

BODTO Fuarlardan Sorumlu Meclis Üyesi Toros Demirdöven ise fuar organizasyonunun tüm hızıyla devam ettiğini belirtirken, “Ana geçim kaynağı turizm olan destinasyonumuzda Dünyayı etkileyen pandemi, yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve yoğunlaşan rekabet koşullarına karşın pazarda kentimize avantaj sağlamak adına bu çalışmayı yapıyoruz.” dedi.

Bodrum Standı 3 numaralı salonda yer alacak

Bodrum Standının TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde B452 koduyla 3 numaralı salonda yer alacağı bildirildi. Fuarın, açılış günü olan 9 Şubat tarihinde 11.00-18.00 saatleri arasında, 10-11 Şubat tarihlerinde 10.00-18.00, 12 Şubat tarihinde ise 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacağı bildirildi.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri. HyveGroup, TUROFED ve TTYD iş birliğiyle düzenlenen EMITT, 2 yıl aradan sonra, kapılarını ziyaretçilerine 2022 yılında 25. kez açacak. EMITT, kapsamlı konferans programıyla turizm gündemine, alternatif turizm trendlerine ve sürdürülebilir inovatif turizm uygulamalarına ev sahipliği yapacak.25. yıla özel birçok farklı format, konu ve uzmanlığı entegre ederek “Sürdürülebilir ve Verimli Turizmin Geleceği”, “İklim, Gıda ve Kültür Dostu Turizm”, “Ulaşım, Konaklama ve İletişimde Yeni Eğilimler” ve “Müşteri Deneyiminde Yeni Nesil Teknolojiler” başlıklı 4 ana temada oturumlar düzenlenecek.

Fuar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, Türk Hava Yolları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından da destekleniyor.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu