AsayişManşet

Muğla’da Sahte İçki Ve Kaçakçılık Operasyonu

2 Zanlı Yakalandı

 

Muğla’nın ilçelerinde düzenlenen sahte içki ve kaçakçılık operasyonlarında 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince sahte içki imal edip kaçak ürün sattıkları öne sürülenlere yönelik çalışma başlatıldı.

Ortaca ve Milas ilçelerinde tespit edilen adreslere düzenlenen operasyonda, 37 litre etil alkol, 235 litre el yapımı alkol, 1,2 litre el yapımı viski, sahte içki yapımında kullanılan aromalar ve renklendiriciler, damıtma aparatları ile şişe kapakları ele geçirildi. Operasyonda N.D. gözaltına alındı.

Menteşe ilçesinde ise şüpheli M.O.Ç’nin aracı Aydın uygulama noktasında durduruldu. Aramada, kaçak olduğu belirlenen farklı boy ve ebatlarda hoparlöre el konuldu. Gözaltına alınan M.O.Ç. emniyete götürüldü.

Marmaris ilçesinde de şüphe üzerine ilçe girişinde durdurulan araçtaki aramada 6 kaçak matkap seti ele geçirildi. Şüpheli hakkında “Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında adli işlem başlatıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu