AsayişManşet

Anne ve Baba Tutuklandı

Gamze'nin Şüpheli Ölümüyle İlgili 2 Tutuklama

 

Bodrum’da ailesiyle yaşayan 17 yaşındaki Gamze S’nin odasında ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan anne ve baba tutuklandı.

Muğla Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinde, boynunda kırık olduğu tespit edilen genç kızın gözaltına alınan babası M.H.S. ve annesi T.S’nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden anne T.S, adliyeye girişinde gazetecilerin sorusu üzerine, “Kızım nasıl öldü hiçbir fikrim yok. Benim hakkımın aranmasını istiyorum. Ben yatağında ölü buldum. Birileri çocuğumu öldürmüş. Gelinimden ve annesinden şüpheleniyorum. Başkası da olabilir.” iddiasında bulundu.

Anne ve baba, savcılıktaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

24 Ocak’ta, ailenin ihbarı üzerine Mazı Mahallesi’ndeki eve gelen sağlık ekipleri, Gamze S’nin hayatını kaybettiğini belirlemişti.

Ölümün şüpheli bulunması üzerine eve gelen Jandarma Olay Yeri ekibince yapılan incelemede, Gamze S’nin boyun kısmının iki tarafında kızarıklıklar olduğunu tespit etmişti.

Sessiz Sedasız Defnedildi

Bodrum Belediyesi Cenaze İşleri Morgu’ndan yakınlarınca teslim alınan genç kızın cenazesi, Çamlıca Mezarlığı’na getirildi. Buradaki törene yakınları, akrabaları ve vatandaşlar katıldı.
Gamze S’nin cenazesi burada toprağa verildi. Törende genç kızın yakınları üzüntü yaşadı.
Genç kızın aşçılık bölümü lise ikinci sınıf öğrencisi olduğu ve staj için Mumcular Mahallesi’ndeki bir lokantada çalıştığı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu