EkonomiGündemMagazinManşetTurizm

AQUALAND YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Bodrum-Phalarope AqualandPhalarope Aqualand ; Büyükşehir Proje İnşaat Proje ve Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı San. Tic. Ltd. Şti. tarafından uzun vadeli kiralanarak hizmete açıldı. Phalarope Aqualand yeni ismi ve uzman tasarım ekibinin de önerileriyle yüksek kapasiteli, heyecanlı, eğlenceyi ve paylaşmayı garantileyen, hep “yeni” ve “en iyi” sloganı ile Bodrum Ortakent’de hizmet vermeye başladı.

Bodrum ve çevresinin en büyük su kaydırakları, eğlence parkı ve aktivite merkezi sizi tüm gün eğlenceye davet ediyor. Geniş bir alana kurulmuş olan Phalarope Aqualand  7’den 70’e her yaşta insan için su ile yapılan aktiviteler sunuyor.

3000 kişilik kapasitesi, 8 adet havuz, 2 adet çocuk havuzu, 1 adet dalga havuzu ve 1 adet jakuzi kaydıraklı yüzme havuzları, çocuk ve yetişkinler için özel havuzlar, showlar, animasyon ekipleri, mini club, düğün ve diğer organizasyonlarla hizmet verecek. 26 adet çeşitli aktiviteler yapılabilecek değişken boyutlarda kaydırakları (Örgü, döngü, kamikaze vb…) mevcut. 18.000 metrekare yeşil alan, 6.500 metrekare güneşlenme alanı 750 adet şezlong bulunan Phalarope Aqualand  27 Mayıs tarihinde görkemli bir açılış ile hizmet veremeye başladı.

Zeynep Casalini canlı performansının da gerçekleşeceği açılışta çeşitli show ve animasyonlar renk verdi. Büyükşehir Proje İnşaat Proje ve Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı San. Tic. Ltd. Şti.ne ait Phalarope Aqualand yönetim kurulu başkanı Serdar Fırat, “Bölgenin en büyük su parkı ile Bodrum’da hizmet vermenin onurunu yaşıyoruz. Tümüyle yenilenen tesisimiz Bodrum ve çevresinde tatilleri esnasında aileleri, çocukları ve arkadaşlarıyla birlikte unutulmaz ve eğlenceli zaman geçirebilecekleri eşi benzeri bulunmayan bir yer yaptık, Bodrum’a, tatilcilere ve turizme yakışan şekilde hizmet vereceğimizden eminiz. ” dedi.

Zeynep Casalini-Bodrum

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu