ÇevreGündemManşet

Bodrum’da Hortum Görüldü

Bodrum Açıklarındaki Dev Hortum Korku Yarattı

 

Bugün öğlen saatlerinde zaman zaman yağışlı zaman zaman rüzgarlı havanın etkili olduğu Bodrum’da, deniz üzerinde dev hortum görüldü.

İlk olarak Gümbet Açıklarında gözlemlenen büyük hortum Akyarlar Açıklarında gözden kayboldu. O anlar ise cep telefonu ile kaydedildi.

Öte yandan Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinin duyurusuna göre gece saatlerinden itibaren yağışlı hava il genelinde etkili olacak.

Bodrum’da kuvvetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışın özellikle Çarşamba ve Perşembe günü daha kuvvetli olacağı öngörülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; Muğla il genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu akşam saatlerinden sonra etkisini artırarak Perşembe (30.12.2021) günü sabah saatlerine kadar kuvvetli (35-70 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu