GündemManşet

VALİ CİVELEK, “MUĞLA, HUZURLU VE GÜVENLİ BİR KENT”

muğla valiliğiMuğla İl Spor Güvenliği Toplantısı, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel ve  ilgili kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda, sportif etkinliklerde alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü. Güvenlik tedbirleri hakkındaki görüş ve öneriler ele alındı.

Toplantıda yaptığı konuşmada Muğla’nın huzurlu, güvenli, sosyo ekonomik düzeyi ve eğitim seviyesi yüksek bir kent olduğunun altını çizen Vali Civelek, “ Spor müsabakaları dostluk, kardeşlik, arkadaşlık, centilmenlik, birlik ve beraberliği gösteren en güzel organizasyonlardır. İlimizde düzenlenen spor organizasyonlarında da sporun bu özelliklerini hep birlikte yaşıyoruz. Ulusal ve uluslararası pek çok müsabakaya ev sahipliği yaptığımız ilimizde, sporun kardeşlik ruhunu her zaman hissediyoruz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu