ManşetSpor

Baştan Sona Üstün Götürdü

Çağdaş Bodrum İstanbul’dan Puanla Döndü

 

Türkiye Basketbol Federasyonu, TB2L B grubunda mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, deplasmanda İstanbul Efendileri ile karşılaştı. Beylikdüzü Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelede hızlı başlayan taraf Çağdaş Bodrum Spor Kulübü olurken takım oyuncularının güzel pasları ve hızlı oyunları ilk yarıda 15-23 galip gelerek soyunma odasına gitmelerini sağladı.

İkinci yarıda da ilk yarıdaki tutumlarını sergileyen Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, 3. Periyodu 26-38 Geçerken son periyodun son anına kadar sergilediği iradeli oyunu ve isabetli şutlarıyla sahadan 41-55 galip ayrılan taraf oldu.

Güçlü ve deneyimli oyuncularıyla çıktıkları karşılaşmalarda başarılı oyunlarıyla taraftarlarının gönüllerini fetheden Çağdaş Bodrum Spor Basketbol Takımı, sezonun 7. Haftasında 18 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Diyarbakır Basketbol ile karşılaşacak. Maç Saat 16.00’da başlayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu