Manşet

Karsanat’tan Çağlar Arası Müzik Yolculuğu

Dünya Kadına Şiddet Haftasında Özel Konser

 

Karsanat (Karya Kültür ve Sanat Derneği), Dünya Kadına Şiddet Haftasında “Bodrum Kadın Dayanışma Derneği ” yararına 26 Kasım’da klasik müzik konseri düzenliyor.

26 Kasım Cuma Akşamı Saat 20.00’de Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konser için, derneğin yönetim kurulu başkanı Rezan Şebin yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer veriyor:

“Karsanat  olarak, uzunca bir aradan sonra klasik müzik severlerle  buluşmanın heyecanı içindeyiz.  26 Kasım Cuma Akşamı Saat 20.00’de Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek ilk konserimiz, yeni kurulan Trio Mitos Gurubu’nun  “Çağlar Arası Müzik Yolculuğu” adını taşıyor.  Sanatçılarımız  farklı dönemlerin bestecileri  olan Mozart,  Uhl ve Schumann’ın eserlerini seslendirecekler.

Bilindiği üzere, 25 kasım (ve  haftası ) kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele günüdür. Karsanat olarak, bu önemli soruna dikkat çekmek ve Bodrum’un yıllardır kadına şiddete karşı mücadele eden derneği Bodrum Kadın Dayanışma Derneği’ne destek amacı ile, bu konserimizin gelirini onlara bağışlayacağız. O nedenle belli bir ücret ile biletleme yapmadık.  Davetiyeler numaralı olarak Artçısanat’tan   (Avenue AVM, Konacık)  makbuz karşılığı temin edilebilecek.

İki yıl sonra bu anlamlı konserimizde beraber olmak dileği ile, hepinize sağlıklI günler diliyoruz.

Tarih: 26 KASIM CUMA

Yer: HERODOT KÜLTÜR MERKEZİ

Saat: 20.00

PROGRAM

W.A.MOZART  Kegelstatt trio  KV498

Andante

Menuetto

Rondo-Allegretto

 ARA

R.SCHUMANN-Marchenerzahlungen op.132

Lebhaft,nicht zu schnell

Lebhaft und sehr markirt

Ruhiges Tempo,mit zartem Ausdruck

Lebhaft,sehr markrit

ALFRED UHL-Kleines konzert

Allegro con brio

Grave

Vivo

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu