AsayişGündemManşet

Bodrum’da Yılbaşı Trafiği

Yazın Görmeye Alışık Olduğumuz Manzaralar

 

Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını bilen 2’ci konut sahipleri ve yerli turistler Bodrum’a akın etti. Bodrum trafiği durma noktasına geldi, araç kuyrukları kilometrelerce uzadı.

Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen binlerce 2’inci konutu olan vatandaş ve yerli turist Bodrum’a akın etti. Sokağa çıkma yasağının başlamasına 2 gün kala Bodrum’a akın eden binlerce 2’inci konutları ilçede olan vatandaşlar nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Bodrum girişinden başlayan ve Turgutreis, Yalıkavak, Göltürkbükü istikametine giden tüm yollar araç yoğunluğundan geçilmez oldu.

Bodrum’da açık olan 6 büyük otel tesislerini açık tutmasıyla birlikte yerli turist yılbaşını Bodrum’da geçirmek için otellere akın etti. pansiyon, apart tipi konaklama hizmeti veren işletmeler bile yüzde 70 oranında doluluk oranını yakaladı. Kısıtlamalardan dolayı Bodrum’u tercih eden binlerce vatandaş ilçeye giriş yapmaya başladı.

Bu yılbaşında gelen yerli turist ve 2’inci konut sahipleriyle birlikte bu sayının 400 bini aştığı öğrenildi.

created by dji camera

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu