GündemManşetTurizm

504 OYUN 465’İNİ ALDI…

Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu üyeliği için Türkiye’nin 7 bölgesinde seçimler yapıldı.

Ege bölgesi seçimlerine 2 aday ile katıldı.

Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim kurulu üyeliği için Bodrum’dan Halil Özyurt ve İzmir bölgesinden Mehmet İşlerin aday olarak yarıştı.

Toplam kullanılan 504 oy kullanılan seçimlerde Bodrum temsilcisi Halil Özyurt 465 oy, İzmir den Mehmet İşler 39 oy aldılar.

Bu sonuçla Halil Özyurt Ege bölgesinde Ajans Yönetim kurulu üyesi seçilmiş oldu. Bugün 7 bölgede düzenlenen seçimlerde; 7 bölgeden 9 kişi seçildi.

Yönetim kurulunun diğer üyeleri atama belirleniyor. Bakan, bakan yardımcısı, Tanıtma Genel Müdürü, THY Genel Müdürü, 2 kişide cirosu yüksek Havalimanı terminal işletmelerini temsilen temsilcilerinden, toplam 6 üye ve 7 bölgeden seçilen 9 kişi olmak üzere 15’den oluşuyor.

Yönetim kurulu üyeliklerine seçimle; Marmara, Karadeniz, Akdeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Ege Marmara ve Akdeniz 2 şer kişi olmak üzere toplam 9 üye seçildi

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu