AsayişManşet

Kereste Deposunda Yangın

Büyük Hasar Meydana Geldi

 

Milas’a bağlı Boğaziçi Mahallesi’nde yol kenarındaki kereste fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Milas Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan İtfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulunarak kontrol altına aldı. Yangın söndürme çalışmalarına yöre halkı da destek verdi. Alanda soğutma çalışması devam ediyor.

Yangın sebebiyle çevrede panik yaşanırken, depoda maddi hasar meydana geldi.

Boğaziçi Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, bölgenin Milas merkeze ve diğer itfaiye noktalarına çok uzak olduğuna dikkat çekerek, acil durumlarda yangına müdahale için Boğaziçi’nde bir itfaiye birimi kurulması talebini hatırlattı.

Yangında can kaybının yada yaralanmanın yaşanmamasını sevindirici olarak değerlendiren Boğaziçi Mahallesi Muhtarı Ferhat Karakoyun, yangın sebebiyle zarar gören depo sahiplerine ve mahalle halkına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Biga masaj salonu

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu