EkonomiManşetTurizm

Hintlilerden Sonra Lübnanlılar da Bodrum’da

Bodrum'da Düğün Turizmi Genişliyor

 

Geçtiğimiz yıllarda Hint düğünlerine ev sahipliği yapan Bodrum, bu kez de Lübnanlılara ev sahipliği yaptı.

Son üç yıldır Hintlilerin düğünlerinde ilk tercihleri olan Bodrum, bundan sonra Lübnanlıların da ilk adresi olacak gibi…

Bodrumun en lüks otellerinden biri olan Caresse Resort Bodrum’da konaklayan misafirler, 3 gün 3 gece müthiş bir organizasyon ile ağırlandı. Elde edilen gelir hem otelleri hem de Bodrum esnafını olumlu etkiledi.

Düğün için İsviçre, İspanya, Yunanistan, İngiltere ve Lübnan’dan gelen 300ü aşkın misafir, ilk akşam Caresse Hotel’de ‘welcome dinner’, ikinci gün Caresse Hotel’in plajında ‘beach party’ ve üçüncü gün Mandarin Oriental Bodrum’da düğün yemeği daveti ‘the day’ e katıldı. Üç gün boyunca Bodrum’da ağırlanan misafirler organizasyondan ve yapılan etkinliklerden oldukça memnun ayrıldı.
Lübnan’in en iyi etkinlik firmasi FIFT15N tarafindan Bodrum destinasyonu 1 sene önce önerildi ve ozel uçaklar ile misafirlerin gelişleri ve konaklamaları organize edildi.
Düğünün Adan Zye tüm organizasyon ve dekorunu gerçekleştiren DA-VET CREATIVE GROUP; 30 seneyi aşkın zamandır genç, dinamik ve deneyimli kadrosu ile profesyonel ‘Event Planner’ olmanın ayrıcalığıyla misafirlere unutulmaz bir deneyim yaşattı.
Bu organizasyonu için istanbuldan ve bodrumdan yerel tedarikçiler de dahil olmak üzere toplam 12 firma ve 125 personel görev aldı. Lojistik olarak da tüm malzeme özel feribot ile Caresse Otele denizden taşındı.

Kadıköy masaj salonu

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu