GündemManşet

Bodrum Belediyesinde Yeni Görevlendirmeler

İki Müdürlükte Değişiklik

 

Önceki gün akşam saatlerinde yapılan bilgilendirmeye göre Bodrum Belediye Başkanlığında yeni atama ve görevlendirmeler yapıldı.

Yaklaşık 2 yıldır Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Emel Çakaloğlu’nun yerine CHP’li belediye meclis üyesi İlknur Ülküm Seferoğlu getirilmişti.

Bodrum Belediyesi hem başkan yardımcısı değişikliği hem de organizasyon yapısında yer alan diğer değişikliklerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

1. 18 Eylül 2019 tarihinden itibaren Başkan Yardımcılığı görevine atanan  Meclis Üyesi Emel çakaloğlu’ndan boşalan Başkan Yardımcılığı görevini, 06 Eylül 2021 tarihi itibariyle Meclis Üyesi Av. İlknur Ülküm Seferoğlu yürütecektir.

2. 06 Eylül 2021 tarihinden itibaren Zabıta Müdürlüğü Başkanlığa bağlanmıştır.

3. 06 Eylül 2021 tarihinden itibaren İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Av. İlknur Ülküm Seferoğlu’na bağlanmıştır.

4. 06 Eylül 2021 tarihinden itibaren Destek Hizmetleri Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz’a bağlanmıştır.

5. 06 Eylül 2021 tarihinden itibaren Destek Hizmetleri Müdür Vekilliğine Şef Serdar Kaya getirilmiştir.

6. 06 Eylül 2021 tarihinden itibaren Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt’a bağlanmıştır.

7. 06 Eylül 2021 tarihinden itibaren Veteriner İşleri Müdür Vekilliğine Tekniker Hasan Duman getirilmiştir.

8. 06 Eylül 2021 tarihinden itibaren Plan ve Proje Müdürlüğüne bağlı Planlama ve İmar Durum Bürosu Başkanlık Oluru ile Planlama Bürosu olarak değiştirilmiştir.

9. 06 Eylül 2021 tarihinden itibaren İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde Başkanlık Oluru ile İmar Durum Bürosu oluşturulmuştur.

10. 06 Eylül 2021 tarihinden itibaren Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olan İhale İşleri Bürosu Başkanlık Oluru ile Mali Hizmetler Müdürlüğüne bağlanmıştır.

Gaziemir masaj salonu

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu