EğitimManşetYiyecekler

Sertifikalarını Vali Tavlı’dan Aldılar

Vali Orhan Tavlı, Mutfakta Engel Tanımayan Özel Bireylerle Bir Araya Geldi

 

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Menteşe Halk Eğitim Merkezi’nin Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Halk Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme programı kapsamında 11 Mart – 18 Haziran tarihleri arasında özel öğrencilere yönelik gerçekleştirilmiş olan Kahvaltı ve Servis Hizmetleri Kursu’nun yılsonu kapanış etkinliği düzenlendi.

Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Kahvaltı Hazırlama ve Servis” kursunun sertifika törenine Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Belediye Başkan Vekili Leyla Ersöz, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman Toprakçı, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü ile aileler katıldı.

Törende özel bireyler tarafından kahvaltı hazırlanarak, katılımcılara sunum yapıldı.

Kahvaltı etkinliğinde özel birey Mehmet Çetinözlü,  saz çalarak, katılımcılara türkü söyledi.

Tören, Vali Orhan Tavlı tarafından özel bireylere  “Kahvaltı Hazırlama ve Servis” kursunun sertifikalarını takdimi ile sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu