AsayişGündemManşet

Sahte Paraları Bodrum’da Piyasaya Sürmeye Kalktılar

Bodrum KOM Ekipleri Sıkı Takiple Yakaladı

 

İstanbul’dan Bodrum’a gelen yabancı uyruklu çete yüklü miktarda sahte dövizi piyasaya sürmeye çalışırken Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yakalandılar.

Bodrum çarşı esnafı ve kuyumculardan alışveriş yapmak ve döviz bozma yoluyla piyasaya sahte para sürmeye çalışırken Bodrum KOM Büro Amirliği ekiplerince takip altına alınarak yapılan operasyon sonucu iki şüpheli yüksek miktarda sahte dolar ve Türk Lirası ile birlikte suçüstü yakalandı.

Çete lideri konumunda olan şüpheli şahıs ise İstanbul’a kaçacağı bilgisi alınması üzerine takibe başlanılmış ve yapılan çalışmalar neticesinde sahte kimlik kullanarak kiraladığı araçla birlikte Milas İlçesi Selimiye mevkiinde üzerinde bulunan yüksek miktar döviz ve Türk Lirası ile yakalandı.

Operasyon sonucu yakalanan üç şüpheli şahsın ikisi çıkarıldıkları mahkeme tutuklandı. Çete lideri konumda olan şahsın emniyetteki işlemleri tamamlanınca Adli makamlara çıkarılacağı bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu