GündemManşet

MGC’den Vali Tavlı’yı Ziyaret Etti

Yeni Seçilen Yönetim Ziyaretlere Başladı

 

Geçtiğimiz haftalarda olağan genel kurulda yapılan seçimle yeniden Muğla Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına seçilen Süleyman Akbulut, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Ziyarette Süleyman Akbulut’a yönetim kurulu üyeleri  MelihKaşkar, Yüksel Savaş, Ferit Topaloğlu, Güzide Kasım, Neval Aslan, Batuhan Altın, Tolga Madan, Arif Çataroğlu, Erol Dolu, Ercan Vuranlar, Serdal Kayhan eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Tavlı Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyen Muğla Valisi Orhan Tavlı  “Muğla’mızın markalaşması ve dünyaya açılmasında, sosyal kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde, turizm eğitim, spor alanlarında cazibe merkezi haline gelmesinde değerli katkılar sağlayan basın mensuplarımızın bu güne kadar gösterdikleri gayreti bundan sonra da aynı hassasiyetle sergileyeceklerine inanıyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu