Kültür SanatManşet

Aynı Anda 150 Eser Sergileniyor

Dibeklihan’da Beş Sergi

 

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde 26 Haziran Cumartesi günü saat 19:00’da Orhan Kemal Meydanı’nda 5 sergi açılışı gerçekleşecek.

İ. Hakkı Tonguç Sanat Galerisi’nde Atilla Atala‘Caz Performans’ Resim Sergisi ile cazın duayen isimlerinin portreleri ve heykelleri, Erdinç Bakla Sanat Galerisi’nde Serap Eroğlu Atala’nın ‘Lirik Düşler’ Resim Sergisi ile sanatçının dünyasından hayallerin hayatla buluşmasını, Nedim Günsur Sokağı’nda Fotoğraf Sanatçısı Serkan Turaç Sergi Danışmanlığı’nda Ferhan Coşkun Su Altı Fotoğraf Sergisi’yle Bodrum Su Altı Dünyası Fotoğraf Sergisi’yle Bodrum’un su altının büyüleyici etkisini,su altının güzelliklerini fark edebileceğiniz başka hayatları, Orhan Kemal Meydanı’nda NasufPeprek Cam – Seramik Sergisi’yle soyut renkli camların seramikle olan dansını, Yıldız Kenter Sanat Galerisi’nde ise hayatta olmayan bir sanatçımız Sabri Nuray Gencel’in CamAltı & İkona Sergisi’yle balbaldan, hat sanatına, Piri Reis haritalı çizimlerinden, ikona ve cam altı çalışmalarına bir çok eserini izleyebilirsiniz.

15 Temmuz tarihine kadar devam edecek sergiler sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günü hariç 10:00 – 20:00 saatlerinde 1 Temmuz itibari ile yasakların kalmasıyla da Pazartesi günü hariç her gün 10:00 – 13:00 ile 17:00 – 23:30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu