AsayişGündemManşet

Şehit Polis İçin Tören Düzenlendi

Bakan Soylu'dan Taziye Mesajı

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bodrum’da çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Ercan Yangöz için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Soylu, Twitter hesabından yayımladığı mesajında “Muğla Bodrum’da, operasyondayken çıkan silahlı çatışmada Şehit düşen Kahraman Polisimiz Ercan Yangöz’e Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, Polis Teşkilatı’mız ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim Şehidimizin makamını ali eylesin” dedi.

Şehit Polis Memuru Ercan Yangöz için Bodrum Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderilmek üzere hastaneden alınan şehit polis için hastane bahçesinde dua edilip helallik alındı.

Daha sonra şehidi taşıyan cenaze aracı, polis korteji ve vatandaşların oluşturduğu yoğun araç konvoyu eşliğinde Bodrum Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Şehit polisi taşıyan cenaze aracı, Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı’nın okuduğu duaların ardından Muğla Adli Tıp Kurumuna hareket etti.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, yaralı polisi hastanede ziyaret etti.

Şehit polis için yarın sabah 09.00’da, Muğla Emniyet Müdürlüğü binası bahçesinde memleketi Denizli’nin Buldan ilçesine gönderilmek üzere tören yapılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu