EkonomiGündemManşetSpor

BESİAD BODRUMSPOR YÖNETİMİNİ KONUK ETTİ

BESİADBodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESİAD) tarafından düzenlenen “Geleneksel Perşembe Toplantıları”nın Ağustos ayı konuğu Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri oldu.

BESİAD Üyesi Atilla Serttaş’ın işletmesi olan Baa Bahçe Restauran’ta gerçekleşen BESİAD Ağustos ayı Geleneksel Perşembe Toplantısının konukları Bodrumspor Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri oldu. Ağustos ayı Perşembe toplantısında tam üyelik için kabul bekleyen üç işletmeninde, üyelik töreni gerçekleştirilerek rozetleri takıldı.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN TAKİPÇİ OLACAĞIZ…

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESİAD) Başkanı Emre Köroğlu kürsüye gelerek gündem dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Bodrum’un en önemli iki sorunu olan su ve çöp sorunu ile ilgili görüşlerini dile getiren Köroğlu şöyle konuştu; “Göreve ilk geldiğimiz günlerde de Muğla Valiliğimizden, Muğla Büyükşehir ve Bodrum Belediye Başkanlığımıza, Muğla Üniversitesi Rektörlüğünden, ilgili birçok kurum ve kuruluşla görüşmeler yaparak Bodrum’un sorunlarını dile getirmiş ve çözüm önerilerimiz de sunmuştuk. Aradan 7-8 ay geçmesine karşın hala aynı sorunları konuşuyoruz ve ne yazık hiçbir olumlu adım atılmamış durumda. Bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonrada, iş insanları olarak sorunları tespit edip çözüm önerileri ile birlikte hem söyleyeceğiz, hem de takipçisi olacağız…”

ÇÖP SORUNU SİYASETE ALET EDİLMESİN…

Başkan Emre Köroğlu Bodrum’un su hikâyesini kısaca anlattıktan sonra, DSİ’nin yaptığı su isale hattı ile ilgili sorunların hala sürdüğünü ve bir türlü çözüm üretilemediğine dikkat çekerek çok sayıda su patlağının meydana geldiğini söyledi. Köroğlu “Bu patlamalar meydana geldiğinde özellikle vekillerimizin bu konuya sahip çıkmasını isterdim. Lakin onlar sahip çıkmadılar ama Trabzon CHP Milletvekili Haluk Pekşen konuyu meclis gündemine getirdi ve takip ediyor. DSİ içinde şu anda ciddi bir soruşturma sürüyor…” diyerek konunun takipçisi olacağını kaydetti.

Emre Köroğlu Bodrum Katı Atık sorununun da hala devam ettiğini ve Bodrum’da çöplüğün hala yanmaya devam ettiğini ifade ederek “Bodrum’un en önemli ikinci sorunu da çöplük sorunu. Çöplüğümüz hala yanıyor. Adeta zehir soluyoruz. Vekillerimiz, Mülki idarecilerimiz, yerel yöneticilerimiz ve hatta hükümetin bu konuyu çözmesi gerekiyor. Bu konunun çözümü için hiçbir siyasi görüşü öngörmeden siyaset üstü bir anlayış ile en kısa zamanda çözüm bekliyoruz. Bir araya gelerek bu sorunu çözmek çok mu zor? Neler yapıldığı konusunda da bilgi vereyim. İlk yapılacak alan bildiğiniz gibi durduruldu. Sonrasında Büyükşehir iki farklı alan göstermiş, Orman Bölge Müdürlüğü buralar içinde ret vermiş. Şimdi yeni valimiz konu ile ilgili bir heyet oluşturmuş. İnşallah şimdi bir yer bulunacak. İhtiyaç olan alan yaklaşık 100 hektar. Eğer bu gerçekleştirilir ise Bodrum’un 35 yıl gibi bir süre çöp sorununu çözmüş olacağız…” dedi.

BESİAD ÜYELERİ HEP BODRUMSPOR’UN YANINDA OLDU…

BESİAD Başkanı Emre Köroğlu konuşmasını, BESİAD’ın faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek tamamladı. Daha sonra BESİAD Geleneksel Perşembe Toplantısına konuk olarak katılan Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya kürsüye davet edildi. Başkan Karakaya BESİAD üyelerine, Bodrumspor’un 2.Lig için hazırlık çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Futbol dışında da yapılan çalışmalar ve başarılarını da dile getiren Karakaya, BESİAD üyelerinin Bodrumspor’a her zaman destek verdiğini ve bu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BESİAD’A ÖZEL BODRUMSPOR FORMASI…

Başkan Emre Köroğlu tarafından Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya’ya bir plaket verirken, Başkan Karakaya’da BESİAD için özel yaptırılmış bir forma hediye etti.

BESİAD Ağustos ayı Geleneksel Perşembe toplantısında tam üyeliğe kabul edilen üç işletmenin rozet takma töreni de gerçekleştirildi. Başkan Emre Köroğlu BESİAD üyeliği için en az 3 yıl süre ile faaliyet gösteren firmalar arasından, en az iki BESİAD üyesinin referansı ile aday olunabildiği, adaylık kabulünden sonra da bir süre aday üye olarak çalışmalara katılan üyeler, en sonunda tam üye olabildiklerinin bilgisini verdi. Tam üyeliğe alınan Dizayn Life sahibi Serdar Ekiz, Nilyum Organizasyon Nilay Çelik ve İngiliz Kültür Özel Eğitim Hizmetleri ortaklarından Erdal Bağcı’nın rozetleri, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı ve BESİAD Yönetim kurulu üyesi Gündüz Nalbantoğlu, TÜRSAB Bodrum BYK Başkanı Sevinç Gökbel ve iş insanı Asım Başaran tarafından takıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu