AsayişGündemManşet

BODRUM DENİZ KURTARMA DERNEĞİ VE SAĞLIK EKİBİNDEN KURTARMA OPERASYONU

Bodrum Deniz Kurtarma Derneği Kurtarma operasyonuPolis ekiplerine gelen bir ihbarda Değirmenler Mevkii Haremtan Koyunda hareketsiz yatan bir şahıs ihbarının gelmesi üzerine bölgeye ekip sevk edildi. Belirtilen bölgeye giden polisler şahsın karadan ulaşılamayan bir noktada bulunduğunu tespit etmesi üzerine 112 Komuta Kontrol Merkezine durumu bildirdi. Bunun üzerine, yaya olarak ulaşılması mümkün olmayan şahıs için Bodrum Deniz Kurtarma Derneğinden yardım istendi.

Bodrum Deniz Kurtarma ekibi ile birlikte motorize 112 acil sağlık ekibi baygın halde olan vatandaşın yanına denizden ulaştı. Sahilde sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından adının Halil Çakır olduğu öğrenilen şahıs kurtarma botuna alındı. Kurtarma Botu ile Milta Marinaya getirilen Çakır burada hazır  bekleyen 112 ambulansı ile Bodrum Devlet Hastanesine sevk edildikten sonra burada tedavi altına alındı.

Polis ekipleri konu hakkında soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu