AsayişGündemManşet

Hızını Alamadı Gazeteciye de Saldırdı

Öfkeli Adam Ortalıkta Dehşet Saçtı

 

Bodrum’da önce eşi ile kavga eden şahıs, daha sonra otomobiline, ardından olayı görüntüleyen muhabire saldırdı. Olay, karakolda sona erdi.

Konacık Atatürk Bulvarı üzerine yaşanan olayda; eşi ile tartıştığı ve ardından darp ettiği iddia edilen İ.Ö. adlı vatandaş, daha sonra otomobiline saldırdı. Eşi ve 9-10 yaşlarındaki çocuğunun gözü önünde otomobiline taşlarla zarar veren şahsı, eşi ve çevredeki vatandaşların sakinleştirmeye çalışsa da kimseye kulak asmadı.

Şahıs, o esnada olayı görüntüleyen muhabir İsmail Salık’ı gözüne kestirdi. Eline aldığı sopa benzeri bir cisimle muhabirin üzerine koşarak küfür ettiği iddia edilen şahsa önce muhabir ardından çevredeki vatandaşlar müdahale etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, tarafları gözaltına aldı. Görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Saldırıya uğrayan Sıcak Haber’in Muhabiri İsmail Salık’ın saldırıya uğrayarak yaralanması sonrasında haber sitesinden yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Dün akşam saat 19.00 sularında Konacık Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir şahıs cinnet geçirdi. Alkollü olduğu düşünülen İ. Ö. sebebi bilinmeyen bir öfkeyle aracını taşladı ve darp etti. Karısının ve çocuğunun da olduğu olay yerinde, cinnet geçiren İ.Ö. Karısına da saldırarak çocuğunun gözü önünde darp etti. Sokak ortasında yaşanan bu faciayı gören vatandaşlar yardım etmek istedi. Yardım etmek isteyen vatandaşlara da öfkeli adam saldırıda bulundu. Delirmişçesine hareket eden adam karısına ve çocuğuna da saldırdı. Sürekli arabasına sopa ve taşla saldıran adamın öfkesi dinmedi. Olay yerinde bulunan Bodrum Sıcak Haber muhabiri İsmail Salık’a İ.Ö. isimli saldırgan saldırıda bulundu. Ardından elindeki 1.5 metrelik bir cisimle Bodrum Sıcak Haber muhabiri İsmail Salık’ı darp edip hakaretlerde bulundu. Olay yerindeki vatandaşlar olay anında polis ekiplerini arayarak yardım çağırdı. Önce hastaneye sevk edilen İsmail Salık için darp raporu alındı. Olay yerine sevk edilen polis ekiplerince İ.Ö. ve İsmail Salık ifadeleri için karakola götürüldü. Olay yerindeki görgü şahitleri de Bodrum Sıcak Haber muhabiri İsmail Salık’ı yalnız bırakmadı. Birçok kişi olay sonrası karakola gelerek ifade verdi. Polis olay hakkında soruşturma başlattı.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu