ManşetSağlık

Ekiplerden Gıda Denetimi

Sağlığa Zararlı Ürünlere El Konuldu

 

Muğla’da yapılan gıda denetimlerinde, sağlığa zararlı olduğundan şüphelenilen enerji içeceklerine el konuldu.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi Kontrol görevlileri ile İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, piyasaya sunulan enerji içeceklerine yönelik çalışma yaptı.

İlaç etken maddesi içerdiğinden şüphelenilen enerji içeceklerine el konuldu. Ürünler numune alınarak analiz edilmek üzere laboratuvara gönderildi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, gıda denetimlerinin hızla devam ettiğini bildirdi.

İnsan sağlığının her zaman öncelikleri olduğunu belirten Saylak, “Yapılan baskınlar ve ele geçirilen ürünlerin gösteriyor ki denetimler amacına ulaşıyor. İnsan sağlığını tehdit eden hiç kimseye ve hiçbir ürüne izin vermeyeceğiz. Ama tekrar ediyorum siz tüketicilerin bizimle ortak çalışma içinde olması önemlidir. Bu nedenle Alo Gıda 174 ile 501 174 01 74 numaralı whatsaab ihbar hattına ihbarlarınız bizim için önemlidir.” ifadesini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu