GündemManşetSiyaset

AK PARTİ GECE DEMİYOR GÜNDÜZ DEMİYOR ÇALIŞIYOR

27.Dönem TBMM seçimlerine iddialı bir kadro ile çalışan AK Parti Muğla milletvekilleri, gece demiyor gündüz demiyor çalışıyor. Toplumun her tabakasıyla bir araya gelen milletvekilleri önerileri dinliyor, yeni dönemde yetki istiyor.

AK Parti’nin Muğla milletvekili adayı Dr. Hüseyin zafer Alkaya, iftardan sonra AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, yönetim kurulu üyesi Yener Çelik, Fatoş Eraslan ve partililerle birlikte gece boyunca Bodrum’daki fırıncıları dolaştı.

SIKTIĞIMIZ HER ELİN HİKAYESİNİ YAŞAMAK İSTİYORUZ…

Gün boyu devam eden saha çalışmasına gece de devam eden 27.Dönem Muğla milletvekili adayı Dr. Hüseyin Zafer Alkaya, ziyaret edilen bir fırında işçi önlüğünü giyip, ocağın önüne geçerek, fırına somun ekmek attı. Fırın emekçisinin anlının terini yerinde yaşayan Dr. Alkaya, “Biz AK Parti milletvekili adayları olarak, sahada çalışırken sıktığımız her elin hikayesini sadece dinlemiyoruz. Sıktığımız her elin hikayesini yaşamak da istiyoruz. Vatandaşlarımızın hikayelerinin bir parçası olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu duyguyla, samimiyetle bir olmayı başarmaya çalışıyoruz. Bunu yapamazsak, vatandaşımızı nasıl TBMM’de temsil edeceğiz” dedi.

BU EKİP, BODRUM’UN UMUDU OLACAK…

AK Parti’nin Muğla Teşkilatları çok değerli. Yaptıkları programlarla bizleri adeta toplumun deri altına zerk ediyorlar, vatandaşlarımızla tek vücut yapıyorlar diyen Dr. Alkaya, “Bodrum teşkilatının lokomotifi Başkan Özmen, yönetici arkadaşları ve partililer Bodrum’un sorunlarına o kadar hakimler ki, bizlere yaptıkları programlarla bir günde bir yıllık yol aldırıyorlar. Bu geniş coğrafyaya hakim olmak, her dokusunu derinlemesine bilen ekiplerle çalışmak bir milletvekili adayı için çok önemli. Eminim ki, 24 Haziran seçimleri sonrasında gelecek olan yerel seçim sürecinde, Bodrum’un tüm problemlerine hakim olan bu ekip, Bodrum’un umudu olacak.” dedi.

Sabaha kadar süren program emekçilerle yapılan birlikte sahur yemeğiyle son buldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu