AsayişGündemManşet

TARTIŞMADA KAN AKTI

IMG_5991Bodrum’da 2 kişi arasında yaşanan kavgada 17 yaşındaki Mertcan D. sırtından bıçaklandı. Ameliyata alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde kız arkadaşı ile birlikte Yeniköy Mahallesi Metin Yanık Sokak üzerinde yürüyüş yapan Mertcan D., bir süre husumet yaşadığı 19 yaşındaki S.B. ile karşılaştı. Burada bir süre sonra tartışmaya başlayan ikilinin tartışması bir süre sonra kavgaya döndü.

Kavga esnasında 19 yaşındaki S.B. yanında taşıdığı bıçağı, Mertcan D. sırtına sapladı. Daha sonra S.B. olay yerinden ayrılırken, yaralı için 112 Acil Sağlık ekibinden yardım istendi. Bıçak sırtına saplı halde Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı, burada bıçağın çıkarılabilmesi için ameliyata alındı. Bıçağın Mertcan D.’nin sol kaburga kemiğinin altından yaklaşık 7 santimetre içeri girdiği, yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olay yerinden inceleme yapan polis ekipleri olayın ardından kaçan S.B.’yi babasının yaşadığı Konacık Mahallesindeki ikamette yakaladı. Mertcan D.’nin kız arkadaşı da ifadesine başvurulmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu